top of page

Wat doen we?

inrichting-bewerkt_edited_edited.png

Hydrotherapie / watertherapie

Je kindje dobbert ongeveer (naargelang je baby’tje zelf aangeeft) een halfuurtje rond in een speciaal ontworpen mini jacuzzi. Hij/zij drijft in het water door een aansluitend drijfbandje rond de hals. Op die manier heeft de baby armen en benen vrij om naar hartenlust te bewegen en te genieten van het water.


De meeste kindjes brengen uren door zittend en liggend in een kinderzitje. Het spartelen in een verwarmd badje, met de zachte opwaartse druk van het water, de luchtbubbels en waterstralen, bieden een heel andere omgeving aan. De baby neemt een andere houding aan, kan vrij bewegen waardoor de spieren en gewrichten gestimuleerd worden.

Babymassage / masseerplezier

Een massage met babyolie werkt rustgevend en creëert een warme band tussen jou en je baby. Terwijl je je baby masseert wordt hij zich bewust van zijn eigen lichaam.


Inderdaad, hier laat ik je de keuze om het masseren zelf in de vingers te krijgen. Ik begeleid je in de kneepjes die jouw baby laten genieten.


Baby’s houden van huidcontact, ook zij kennen het nieuwe woord huidhonger. Ik leer jou enkele eenvoudige handelingen aan die je dan thuis kan doen. Baby’s vinden het leuk om gemasseerd te worden, niet alleen wanneer ze het moeilijk hebben, ze vinden het fijn.


Ik gebruik een babyhuidvriendelijke massageolie. Je kan bij jouw bezoek steeds een klein flesje aankopen.

00_GrietVH_O'lala babyspa_ 6397.jpg
bottom of page