top of page

Praktisch

00_GrietVH_O'lala babyspa_ 6346.jpg

Wat houdt een sessie bij O’lala babyspa in?

Tijdens een sessie in de babyspa kunnen baby’tjes, samen met mama/papa komen genieten van watertherapie en een liefdevolle massage.


Een 30-tal minuten ronddobberen in een op lichaamstemperatuur verwarmd speciaal ontworpen mini jacuzzi. Na de floating sessie wordt de baby aansluitend verwend met een deugddoende massage.

Duur van de sessie

Een sessie bij O’lala Babyspa duurt een 40 tal minuten. We starten met  een floating sessie van 15 à 20 minuten gevolgd door een babymassage van 15 à 20 minuten waardoor de baby tot rust komt. De effectieve tijdsduur is vooral afhankelijk van de reacties van jouw baby.

De voordelen van en bezoekje bij O'lala Babyspa

  Ik tracht de ouders en de baby mee te nemen in een stressloos moment waar gedurende een uurtje weinig externe prikkels of afleidingen aanwezig zijn. Daardoor tracht ik jouw band met jouw baby nog nauwer te maken.
 Ik geef je pretoogjes vanaf het moment dat je jouw kindje ziet genieten. Je krijgt een warm gevoel en jouw liefde voor en de band met jouw baby wordt alleen maar groter. Qualitytime!
 Jouw baby ervaart een gevoel van geborgenheid en rust, door het warme water, de kietelende luchtbellen en waterjets die een zachte druk creëren op de gevoelige huid van jouw baby.
 Hydrotherapie verzacht de gekende babyklachten zoals krampen en kan de reflux verlichten.

 Na een sessie ervaart jouw baby een beter slaapritme en nachtrust.
 Hydrotherapie draagt bij aan de emotionele en fysieke ontwikkeling van je baby en op een vroeg stadium krijgt het kind een watergewenning waardoor de watervrees in latere levensfasen mogelijks niet meer aanwezig is.

inrichting-bewerkt_edited_edited.png
00_GrietVH_O'lala babyspa_ 6524.jpg

Kleinschalige, huiselijke omgeving

Ik heb gekozen voor een kleinschalige, huiselijke omgeving. Zo creëer ik een intieme sfeer waar de ouders en de baby, onder mijn begeleiding, kunnen genieten van een ontspannende sessie babywellness. Bij O’lala babyspa kom je thuis.


Het kleinschalige, er is 1 baby bubbelbadje, zorgt ervoor dat je optimale quality-time hebt. Het gebeurt vaak dat de baby nog een voeding moet krijgen. Haast je niet. Wij maken tijd zodat je  je baby op je gemak eten te geven.

Wat moet je meebrengen?

Wij zorgen voor een handdoek, zwembroekje en massageolie. Jij voorziet een schone luier en kleertjes of pyjama voor je baby voor na de wellness. Geef je flesvoeding? Stop de fles in je luiertas. Mogelijk heeft jouw baby na de sessie honger. Geef je borstvoeding dan kan je rustig de borst geven zonder dat iemand jou stoort.

De ideale leeftijd?

Jouw baby is tussen 14 dagen en 12 maand oud. Ouder dan 6 maand, dan maken we gebruik van een chestfloat. Dit is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de baby. Dit zorgt ervoor dat jouw baby langer aan watergewenning kan doen. Ik raad aan om daarna regelmatig met je baby naar het zwembad te gaan.

Evaluatie

Na de eerste sessie evalueren we hoe jouw baby dit ervaart. In de fysiotherapie worden meerdere sessies aangeraden. Om tegemoet te komen aan herhalingssessies kan je steeds gebruik maken van de meerbeurtenkaart die gekoppeld is aan een voordeeltarief.

Bereikbaarheid

Rechtover O’lala babyspa is er een openbare parkeerstrook. Daar kan je altijd makkelijk parkeren. De (bak)fietsen kunnen op de oprit geparkeerd worden.

DSCF7851.jpg
bottom of page